AMBASSADEUR VAN DE LACH

AMBASSADEUR VAN  DE LACH

Als Aod òp Nuj zijn wij met elkaar op zoek gegaan naar onze motivatie om jaarlijks met een groep vrijwilligers belangeloos een mooi evenement te organiseren voor andere mensen. De waardering hiervoor zit in onszelf, die voelen wij. Het symbool van die waardering is:

‘De lach’ op het gezicht van een mens.

Als vrijwilligers van Aod òp Nuj zijn wij verbonden met elkaar, met Heerlen, Parkstad en Limburg.  Wij zijn begaan met de samenleving waarin wij leven. Een samenleving waarin niets vanzelfsprekend is.  Carnaval of vasteloavend vormt voor ons het moment om dat tot uiting te brengen. Onze gezamenlijke passie inzetten verbindt. Nu wij dit zo met elkaar hebben ontdekt, realiseren wij onze droom om ook op andere momenten een lach op het gezicht van een mens te toveren. Ook bij de kwetsbare mens. Aod en Nuj, oud en jong. Daarom zijn wij trots en blij om ook, dankzij onze Ambassadeurs van de Lach, Aod òp Nuj on Tour te kunnen en mogen organiseren.

DOE JE MEE?

Wat beweegt jou om je te binden aan Aod òp Nuj? Misschien wel het mee mogelijk maken dat veel mensen genieten van elkaar, de sfeer, muziek en plezier. Hoe mooi is het dan ook als wij mensen, waar dit niet vanzelfsprekend voor is, zien genieten van het moment en van het leven? Iedereen verdient dat. Niet alleen bij de start van het nieuwe carnavalsseizoen.

Partners en een verbintenis zijn nodig om dit samen met ons mogelijk te maken. Toetreden tot de Ambassadeurs van de Lach is mogelijk door een 3 -jarige sponsorovereenkomst met ons aan te gaan.

  • Je ontvangt conform het gekozen sponsorpakket ruime exposure;
  • Je ontvangt van ons een unieke oorkonde ;
  • Je maakt het mogelijk dat artiesten buiten het evenement op 10-11 ook optreden bij kwetsbare groepen;
  • Indien gewenst maken wij maatwerk afspraken voor een optreden bij jouw organisatie.