Inne gouwe roetsj

ROETSJEND HET NIEUWE JAAR IN
Met medewerking van meer dan 30 bekende Limburgse carnavalsartiesten en dank aan Marlstone en Robert Loozen is er onlangs een speciaal voor Aod òp Nuj gecomponeerd lied opgenomen. Dat lied is bedoeld om op vrijdag 10 november knallend en roetsjend het 00:00 uur moment van Aod òp Nuj te markeren. Op dat tijdstip staat de overgang van het “oude” naar het “nieuwe” carnavalsseizoen centraal en is daarmee een belangrijk onderdeel van het evenement. Het lied is geschreven door Bart Storcken en vertaald, in het Heerlens dialect, door Paul Münstermann. Het lied is een eerste stap van een aantal vernieuwingen die komende jaren zal worden ingezet.

Unieke samenwerking tussen Aod òp Nuj en diverse Limburgse artiesten
In de nacht van 10 op 11 november wordt het lied voor de eerste keer live op het podium van Aod òp Nuj uitgevoerd door Bart Storcken en alle artiesten en groepen die hebben bijgedragen. Onder andere: Paul & Leo, Frits Pelt en ’t Peltkoer, D’r Tim, Danny Pouwels, Emil Szarkowicz, Sám Smits & Stan Peters, Foeksewild, Vee & Dee, Ivana, 45èlf, Cheyenne Pruyn, Ruud Appelhof, Fio, Ivana, Twieë Veere, De Drinkbulle, Roeëd Geel en Gries, Chateau Nijmans, D’r Wielly en d’r Dean en Ummer d’r Neaver.
Dat wordt absoluut een knalmoment!

Vanaf nu al te beluisteren via Spotify en iTunes*
Natuurlijk gunnen we je alvast een oefenmomentje. Daarom hebben we het Aod òp Nuj lied en de tekst alvast voor je beschikbaar gesteld.
Zo ga je goed voorbereid het Aod òp Nuj 00:00 moment in.

(*voor iTunes abonnementhouders)